Izvor:
08.11.2019 u 13:35
0

MARJANOVIĆ TUŽI ANONIMNOG POŠILJAOCA: Zoran tvrdi da neko pokušava da se umeša u slučaj! Njegova majka PREŽIVLJAVA STRES! (FOTO)

Suprug ubijene pevačice Jelene, Zoran Marjanović, najavio je da će tužiti autora anonimnog pisma, koje je stiglo na njegovo suđenje, jer je njegova majka Zorica, koja se u pismu spominje kao nalogodavac ubistva, doživela veliki stres.

– Pokrenućemo tužbu protiv te nepoznate osobe. Moja majka je jezivi stres preživela, to su ozbiljne optužbe. Jedva smo je povratili. Počela je da ne raspoznaje lica – rekao je Zoran.

Krivičnu prijavu ranije je najavio i Predrag Savić, pravni zastupnik Dragoja Milinkovića, koji je u pismu označen kao ubica. On je najavio dve krivične prijave protiv autora – zbog lažnog prijavljivanja i ometanja pravde.

Izvor: Alo.rs
Foto: Arhiva/ alo.rs/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter