Izvor:
14.11.2019 u 20:49
0

RAT ZA NOVOG MAFIJAŠKOG KUMA: Počela vruća zima za prevlast u niškom podzemlju!

Sprema se vrela zima u Nišu! Današnji obračuni najavljuju nove i još žešće napade u borbi za prevlast i novog kuma mafije. U igri su milioni evra u unosnim poslovima sa trgovinom narkoticima, pranju para, krijumčarenju ljudi…

Mesto mafijaškog kuma je već nekoliko meseci upražnjeno. Dosadašnji vođa najoopasnijeg kriminalnog klana već duže vreme je u bekstvu. On se skriva od osvete suparnika, ali i policije na čijoj je poternici zbog prodaje heroina, kokaina, marihuana i sintetilčkih narkotika, kao i organizovanja dilerske mreže u Nišu i na jugu Srbije.

SAČEKUŠA U NIŠU: Jedva izvukao živu glavu!

Dobri poznavaoci kriminalnog miljea na jugu Srbije, ali i kriminolozi smatraju da su upravo današnji obračuni – sačekuša i napad bombom, uvertira za žestoki rat među kriminalnim grupa za prevlast.

Kriminalni klanovi, koji su danas za nekoliko sati imali, dva obračuna, sigurno se neće smiriti – navode naši sagovornici iz Niša.

Niš, na žalost, ne oskudeva u organizovanosti kriminalnih klanova, niti zastoje za onim većim i surovijim u Beogradu.

SERIJA OBRAČUNA U NIŠU: Posle sačekuše za pekara, SAD BAČENA I BOMBA! (FOTO)

Koliko će žestoki biti obračuni i sa kojim posledicama znaće se uskoro.

happytv.tv
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter