Izvor:
17.11.2019 u 09:06
0

KAMERE SU SNIMILE JEZIV PAD: Otkrivamo uzrok SMRTI muškarca (35) kod Beton hale!

Kod Beton hale u Karađorđevoj ulici jutros pronađen muškarac sa teškim povredama glave, koji je preminuo u Urgnentnom centru posle pokušaja lekara da ga reanimiraju.

Muškarac star 35 godina podlegao je povredama jutros u Urgentnom centru u Beogradu, gde je prebačen pošto je nađen oko 4.30 kod Beton hale u Karađorđevoj ulici. Kamere na lokalnim objektima su zabeležile trenutak pada nastradalog mladića.

On je zatečen kod kafića sa krvnim podlivima, povredama glave i bez svesti. Lekari su pokušavali da mu spasu život, ali u tome, nažalost, nisu uspeli.

Prema našim saznanjima, čovek nije žrtva nekog napada ili obračuna, već se najverovatnije radi o tome da je pao sa parkinga iznad kafića, jer je bio pod dejstvom alkohola.

Izgubio je ravnotežu, probio tendu bašte kafića i pao na glavu, što mu je nanelo smrtonosne povrede.

Mediji su ranije javili da je preminuli muškarac žrtva napada nožem, ali se ispostavilo da njegova smrt nije posledica nekog obračuna.

Izvor: Večernje novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter