Izvor:
08.12.2019 u 08:06
0

PUCNJAVA KOD MEKSIČKE NACIONALNE PALATE: Četiri osobe poginule, dve ranjene!

Četiri osobe su poginule, a dve ranjene u pucnjavi u blizini meksičke nacionalne palate, predsedničke rezidencije u istorijskom centru glavnog grada, saopštili su zvaničnici.

Meksički predsednik Andres Manuel Lopez Obrador nije bio u blizini, jer je u subotu otputovao na jugoistok Meksika.

Policija glavnog grada Meksiko Sitija saopštila je da su prvi izveštaji pokazali da je naoružani muškarac ušao u zgradu u maloj ulici u blizini palate, koju svakodnevno koriste vladino osoblje i novinari.

Nakon što su ga dve osobe u zgradi zaustavile, muškarac je izvadio pištolj i pucao, a kada je policija stigla zatekli su četvoro ljudi s prostrelnim ranama kako leže u dvorištu zgrade i potom pucali u napadača.

Lekarske ekipe zatekle su napadača mrtvog, zajedno sa još dve osobe, a jedna od tri osobe koje su povređene preminula je na putu do bolnice.

Više od 100 policajaca brzo je stiglo i opkolilo ulice oko palate.

Izvor: Tanjug
Foto: globalnews.ca/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter