Izvor:
10.12.2019 u 11:23
0

OVO JE SRBIN (22) KOJI JE ZVERSKI UBIJEN U BRATISLAVI: Nikola je bio uzoran momak!

U Bratislavi, glavnom gradu Slovačke, u nedelju popodne pronađen je leš mladog Srbina, a reč je o Nikoli K. (22) iz Malog Popovića kod Sopota. Njega je do smrti pretukla grupa Srba, koju, kako saznajemo, nije poznavao lično.

– Nikola je jako dobar momak, samo reči hvale imaju svi za njega, svi smo u šoku! On se uzorno ponašao, šta god da je bio ne verujemo da je izazvao sukob – kaže Nikolina prijateljica.

Kako je objavljeno u slovačkim medijima, Nikolu je napao nepoznati počinilac koji mu je naneo teške povrede usled kojih je preminuo.

SRBIN (22) UBIJEN U CENTRU BRATISLAVE: Brutalno udaran u glavu, policija traži pomoć u hvatanju ubice!

– Nikola ima 3 sestre, privremeno je tamo radio kao fizikalac, išao je u više navrata. Poslednji put otišao je na kratko, i eto, bilo je kobno! Nešto ga je vuklo da ode tamo, neki drugovi su mu ostali ovde.

– Porodica ima peripetije oko preuzimanja tela, još se ne zna kada će sahrana – kaže naša sagovornica.

Kako saznaju slovački mediji, policija je u nedelju oko 5 sati primila poruku da čovek bez svesti leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla da konstatuje samo smrt jer nesrećnom mladiću nije bilo spasa.

Policija Slovačke preko snimka traži napadača.

Kako saznajemo, Nikola je bio sa drugarom u piceriji, a da je nakon što su otišli došlo do sukoba sa četvoro napadača, koji su verovatno sa juga Srbije.

PLAN ZA PLJAČKU GROBA SMISLIO U ZATVORU: OVO je osoba sa BIZARNIM PLANOM skrnavljena GROBA! (FOTO)

Nikola nije poznavao napadače. Nakon što su ga brutalno pretukli, nesrećni mladić je ostao da leži na zemlji bez svesti, a policija je stigla kroz 10-ak minuta.

DRAMA KOD LAKTAŠA: Mladić zbog neuzvraćene ljubavi pucao sebi u glavu!

Izvor: kurir.rs
Foto: Facebook


OVO SMO SPREMILI ZA VAS

ŠTA MU BI: ISPLIVALA SLIKA GOLOG ANDRIJE MILOŠEVIĆA

STARLETA OTKRIVA ŠOKANTNE DETALJE: Ko su poznati muškarci koji vole DEČAKE, a koji su sa njom VARALI žene!

HOROSKOP ZA 10. DECEMBAR: Lavovi obratite pažnju na zdrav i uredan život!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter