Izvor:
11.12.2019 u 13:42
0

SEČENJE NA RADNOM MESTU Poštar pokušao da se ubije

Radnik pošte u Kraljevu jutros je sebi naneo lakše povrede na radnom mestu i zbrinut je na prijemnom odeljenju kraljevačke bolnice

On je pokušao da preseče vene, a to je učinio, kako se pretpostavlja, nezadovoljan ishodom štrajka radnika i svojim materijalnim statusom.

Radnik je isekao podlakticu jedne ruke, a kada je hteo to da učini i sa drugom, kolege su ga u tome sprečile, navodi ova televizija. Zbrinut je na, a prema rečima doktorke Marine Duškić, u pitanju su lakše povrede.

– Radi se o površinskim povredama podlaktice – rekla je dr Duškić.

On je uz saglasnost, zbrinut na Odeljenju neuropsihijatrije gde se nalazi na posmatranju, što po rečima načelnika dr Dragana Bradića, nalaže protokol kod suicidnih lica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter