Izvor:
18.08.2019 u 16:55
0

PREDSEDNIK VUČIĆ: Erdogan dolazi u Srbiju,možemo mnogo zajedno da uradmo!

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će turski predsednik Redžep Tajip Erdogan doći u posetu Srbiji i da će zajedno prisustvovati početku radova na izgradnji auto-puta Beograd–Sarajevo.

Vučić je u razgovoru sa novinarima tokom vožnje novim autoputem "Miloš Veliki", rekao da će to biti dobra, prijateljska poseta i da je Erdogan iskren prijatelj.

– Hvala mu što dolazi u Srbiju i srećni smo kad možemo da ga ugostimo. Verujem da mnogo toga zajedno u budućnosti možemo da uradimo – rekao je Vučić i izrazio zahvalnost turskim investitorima u Srbiji i nadu da će ih biti još više.

Na pitanje da li je tačno da će on i Erdogan prisustvovati zajedno početku radova na auto-putu Beograd – Sarajevo, Vučić je odgovorio:

Bilo bi logično. Doći će, biće u redu to – rekao je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter