Izvor:
23.09.2019 u 07:05
0

UOČI POČETKA GENERALNE SKUPŠTINE: Dačić sa Mogerinijevom i predstavnicima Zapadnog Balkana na sastanku u Njujorku!

Ivica Dačić prisustvovao je u Njujorku sastanku koji je organizovala visoka predstavnica EU za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini.

Mogerini je veče uoči početka Generalne skupštine UN u Njujorku organizovala radnu večeru za predstavnike Zapadnog Balkana.

Sastanku su prisustvovali i ministar inostranih poslova u Savetu ministara BIH u tehnickom mandatu Igor Crnadak, premijer Severne Makedonije Zoran Zaev, predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači.

Pred početak Generalne skupštine UN iz Brisela najavljuju da EU nastavlja da bude lider u oblasti globalne saradnje i da će u saradnji sa partnerima nastaviti da podržava mir i demokratiju i promoviše međunarodno pravo i ljudska prava.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter