Izvor:
09.10.2019 u 18:26
0

KOSOVO I METOHIJA: Dvojica Srba osumnjičeni za zloupotrebu službene dužnosti!

Dvojica Srba iz Severne Mitrovice, Uglješa Živulov i Tomica Vakić, koje je Kosovska policija privela u nedelju na dan održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, braniće se sa slobode.

Živulov i Vakić, koji su bili članovi biračkog odbora, pušteni su da se brane sa slobode a osumnjičeni su za zloupotrebu službene dužnosti, izjavio je advokat Miloš Delević.

Tužilaštvo Kosova saopštilo je u nedelju da su na biračkom mestu u školi "Sveti Sava" u Severnoj Mitrovici ova dva poverenika dozvolili jednoj ženi da glasa suprotno pravilima Centralne izborne komisije.

Nakon što se to dogodilo Živulova i Vakića privela je Kosovska policija i zadržala 48 sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter