Izvor:
09.11.2019 u 18:38
0

ŠTA OVAJ GLUMAC SAD PRIČA: Lutkić sramno bežanje pravda politikom!

Glumac Dejan Lutkić je povodom sramnog događaja u Nevesinju izjavio da u Republiku Srpsku rado dolazi i da su za poslednjih godinu dana Vojin Ćetković i on igrali svoju predstavu "Noć bogova" s Nebojšom Ilićem 30 puta od Banjaluke do Nevesinja.

Njegov besraman potez, kao i ponašenje i ucene njegovog kolege Ćetkovića, Lutkić sad pokušava da opere i da kaže kao nikoga nije uvredio, iako je cela Hercegovina, kao i RS i građani Srbije, ogorčeni ovim njihovim postupkom.

– Nismo želeli nikoga da uvredmo, niti da nas dovode u bilo kakav politički kontekst. Nama je umetnost vodilja, a dragi ljudi inspiracija – naveo je Lutkić.

Kao da nije svestan da mu ne samo Nevesinjci, već i mnogi drugi građani, zameraju što je hteo da skloni oznake Republike Srpske sa bine, u nastavku svog "pravdanja" opisuje da je to veče odigrao predstavu pred mnogobrojnom publikom u Foči.

Lutkić se javio posle 24 sati od skandala i to tek posle pisanja brojnih medija o ovom događaju, a evo šta su hercegovački portali pisali o ovom skandalu:

HERCEGOVAČKI MEDIJI OSUDILI POSTUPAK BEOGRADSKIH GLUMACA: Ćetković odbio i priznanje "Nevesinjski kum"!

Novine su prethodno prenele da su glumci Vojin Ćetković i Dejan Lutkić tražili od organizatora svečane akademije povodom Dana opštin Nevesinje da skinu pano "Mitrovdanske bitke", uz koji je stajao grb Republike Srpske, što su organizatori odbili.

U Nevesinju je juče na posebno svečan način proslavljen Mitrovdan – Dan opštine Nevesinje i slava boračke organizacije Republike Srpske, kao i sećanje na slavne mitrovdanske bitke iz 1992. i 1994. godine.

Opširnije o ovoj temi možete videti :

SKANDAL U NEVESINJU: Glumci DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI scenu zbog obeležja RS i vojske RS!

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube/ Praktična žena/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter