Izvor:
09.11.2019 u 20:39
0

OGORČENI BIVŠI BORCI VRS: Vojine i Dejane gubite se doveka iz Hercegovine!

Nekadašnji borci Vojske Republike Srpske razočarani su bestidnim ponašanjem Dejana Lutkića i Vojina Ćetkovića, koji su ucenili organizatora velike proslave u Nevesinju da će nastupiti na bini i pred prepunom salom samo ako skinu obeležja VRS i RS!

– Mi smo se borili za Republiku Srpsku! Mi smo prolivali krv za Republiku Srpsku. Mi smo uspeli da se odbranimo krvavih devedesetih godina, a njih dvojica to ne poštuju. Neće da glume pod našim obeležjima. Sramota je njihova, a ne naša. Nek im je ova uvreda za sve nas Hercegovce na duši. Ne želimo više ni da čujemo za njih – uglas su se složili nekadašnji borci VRS, koji su bili juče na svečanosti Grada Nevesinja na kojoj su se obeležavale i dve bitke Hercegovaca na Mitrovdan, 1992. i 1994. godine.

Bivši pripadnici Vojske RS, njih oko 600, okupilo se juče kako bi prisustvovali svečanosti pripremljenoj njima u čast. Nisu ni posumnjali da bi velika imena beogradskog glumišta, jednostavno, mogla da odbiju izlazak na binu.

– Nismo ni posumnjali da ćemo to dobiti od njih dvojice. Uvek smo ih prihvatali sa punom ljubavi. Koliko smo Ćetkovića voleli i poštovali govori i činjenica da smo ga proglasili za kuma Nevesinja. Sada je on pljunuo i na to. Nikakva njegova odbrana više nas ne interesuje. Ni on, ni ti njegovi, više nam ne trebaju. Neka se gube iz naše Hervcegovine. Dovek – napisao je u komentaru jedan od ogorčenih Nevesinjaca.

Happytv.rs
Foto: RTV Derventa/ YouTub/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter