Izvor:
09.11.2019 u 21:22
0

KiM: Deca i žena ubijenog teroriste i dalje u Siriji!

Dvoje dece, ubijenog vođe Albanaca u terorističkoj organizaciji ISIS Lavdrima Muhadžerija, nalaze se i dalje u Siriji gde su i rođeni, navodi UNMIK u oktobarskom Biltenu o terorizmu.

Novinarka Fatjone Mejdini ispričala je u emisiji "Mišljenje" kako se jedna žena iz Tirane udala za Muhadžerija.

Ona je sa suprugom i dvoje dece 2014. otišla u Siriju na ratište gde je on posle godinu dana ubijen.

Pošto su tamo išli kao porodica onda su podlegli pravilu da se udovice udaju i tako je ona udata za Lavdrima Muhadžerija i iz ovog braka rodilo se dvoje dece i trenutno se žena iz Tirane zajedno sa dvoje Muhadžerijeve i dvoje dece koje dovela iz Tirane nalaze u Al-Holu – ispričala je novinarka.

Od 359 osoba koje su se sa Kosova pridružile ISIS-u, u ratom zahvaćenim područjima stradalo je ukupno 79 ljudi, njih 76 je poginulo, a tri osobe su umrle prirodnom smrću.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter