Izvor:
10.11.2019 u 18:19
0

HARADINAJ U STRAHU: U Hag odlazi njegov najgori NEPRIJATELJ Redžep Seljimi!

Bivši članovi takozvane Oslobodilačke vojske Kosova Redžep Seljimi, Haljil Caradaku, Durmiš Gaši i Žavit Eljšani dobili su pozive za saslušanje o zločinima OVK pred Specijalnim tužilaštvom u Hagu.

Oni su preko društvenih mreža objavili da su dobili poziv, prenose prištinski mediji. Seljimi je na društvenim mrežama napisao da je dobio poziv Specijalnog suda i da će se kao osumnjičeni pojaviti pred sudom u Holandiji naredne nedelje radi saslušanja.

Prištinska "Koha" objavila je da su prethodnih dana poziv Specijalnog suda dobili i Kadri Veselji, Ramiz Ljadrovci, Seljim Krasnići, Halil Čardaku i Durmiš Gaši. Čardaku je na Fejsbuku napisao da će se pred sudom pojaviti 11. decembra u svojstvu okrivljenog, kao i Durmiš Gaši, dok je Eljšani objavio da će biti svedok.

Nešto ranije, eks-premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio da je Redžep Seljimi "propevao" u Hagu.

Redžep Seljimi pevao je pred tužilaštvom, kao i Rustem Mustafa. Nema tu ničeg lošeg – rekao je nonšalantno Haradinaj i dodao da je za razliku od njih, on načinio drugi izbor – branio se ćutanjem.

Seljimi, inače poslanik opozicionog Samoopredeljenja, veliki je protivnik i suparnik Ramuša Haradinaja. U jednom intervjuu, nedavno je izjavio da se OVK ne štiti ćutanjem, ćute samo oni koji su krivi.

Izvor: Tanjug/Happytv.rs
Foto: Twiter/Gazeta Sheshi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter