Izvor:
11.11.2019 u 07:59
0

NOVI AUTO-PUTEVI DOVODE NOVE INVESTITORE: Siniša Mali o ostvarenju višedecenijskih snova! (FOTO)

U poslednje vreme izgrađeno je više od 300 kilometara auto-puteva, što donosi nove fabrike i investicije, izjavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali.

Novi auto-putevi spajaju ljude, dovode nove investitore. Mi smo došli u situaciju da višedecenijske snove ostvarimo. To nam daje za pravo da sanjamo velike snove – kazao je Mali i dodao da zbog otvaranja auto-puta Srbija privlači najviše stranih direktnih investicija.

Ministar Mali se osvrnuo i na benifite koje donose moderne saobraćajnice.

– Kada pričate sa investitorima, oni kažu da hoće auto-puteve, da hoće brže prelaske granica, zato je značajan sastanak u Ohridu – naglasio je Mali i istakao da je značajno da mladi ne odlaze iz zemlje i da treba gledati u budućnost.

Ministar Mali ističe da je zona slobodne trgovine značajna i za Evropsku uniju i dodaje da je "mali Šengen" značajan za ceo region.

Mali je naglasio da je Srbija na evropskom putu i da "mali Šengen" nije nekakva uteha nego da smo, kako kaže, zajedno jači.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter