Izvor:
11.11.2019 u 11:36
0

PRIŠTINA PONOVO PRIČA U PRAZNO Albanci ignorišu i da ih je Gana otpisala

Priština je posle povlačenje priznanje Kosova od Gane nastavila da ignoriše diplomatske činjenice. Tako je Jetljir Ziberaj, savetnik v. d. ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija, izjava srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da je Gana povukla priznanje nezavisnosti Kosova ocenio kao – još jednu lažnu vest.

Ziberaj je rekao da je to "kontinuirana i prljava propaganda Ivice Dačića", ali je savetnik sakrio podatak da je Priština od Gane i zvanično dobila odluku o povlačenju priznanja.

– Još jedna lažna vest. Svaka članica Ujedinjenih nacija podržava dijalog između Kosova i Srbije. Većina članica UN glasala je 2010. za rezoluciju Generalne skupštine UN kojom je započet dijalog između Kosova i Srbije. To je stalna propaganda i prljava kampanja Ivice Dačića, beskorisno je gubiti vreme s njim. Gana ima ovlašćenog ambasadora i počasnog konzula na Kosovu. Nedavno se ministar Pacoli sastao sa ministrom spoljnih poslova Gane u UN Njujorku – rekao je Ziberaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter