Izvor:
18.11.2019 u 08:10
0

SAVETNICA PREDSEDNIKA SRBIJE SUZANA VASILJEVIĆ NAGLASILA: Nadam se da ćemo prevazići ovu, skoro pa tragediju! (FOTO)

Predsednik Aleksandar Vučić proveo je dva dana na aparatima na VMA, ali se sada oseća malo bolje, izjavila je savetnica predsednika za medije Suzana Vasiljević koja je dodala da je veći deo javnosti u Srbiji ali i u svetu, od Emanuela Makrona i Angele Merkel, pokazao zabrinutost za predsednika Srbije.

Dodala je da se nada da "ćemo prevazići ovu, skoro pa tragediju".

Predsednik je bio toliko loše da je sam tražio da ga odvedu, a on je čovek koji ne priznaje nikakve simptome bolesti, rekla je Vasiljevićeva za medije i dodala da je ceo predsednikov tim mnoge njegove terperature preživeo na nogama sa njim.

– Trčali smo sa njim po belom svetu u najgorim stanjima, ali je i sam shvatio u ovom slučaju da nešto nije u redu – rekla je Vasiljević i dodala da je veoma težak vikend za nama.

Vasiljević je navela i da su jutros stigli rezultati analiza i izrazila uverenje da će nakon ovoga predsednik početi da sluša ljude koji brinu o njegovom zdravlju.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter