Izvor:
12.12.2019 u 20:24
0

STEFANOVIĆ SA POSLANICIMA BUNDESTAGA: Prioritet Srbije priključivanje EU!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas, u okviru posete Berlinu, i sa poslanicima Bundestaga i u razgovoru istakao da je strateški prioritet naše zemlje priključivanje Evropskoj uniji.

Stefanović je upoznao nemačke poslanike sa rezultatima dosadašnje saradnje naših policija, ali i napretkom koji je Srbija ostvarila u okviru evropskih integracija, sa posebnim osvrtom na Poglavlje 24 – Pravda, sloboda i bezbednost, saopštio je MUP.

Poslanici Bundestaga, iz poslaničke grupe Hrišćansko-demokratske unije (CDU) – Hrišćansko-socijalne unije (CSU), razgovarali su sa Stefanovićem o aktuelnoj situaciji u regionu i o daljem unapređenju odnosa između Srbije i Nemačke.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter