Izvor:
16.12.2019 u 09:11
0

DAČIĆ: Ziberaj gnusno laže, spreman sam da odem u Hag kao svedok protiv OVK!

Šef srpske diplomatije i lider SPS-a Ivica Dačić izjavio je da Pacolijev savetnik Jetljir Ziberaj gnusno laže o nekakvim dokumentima socijalista o progonu Albanaca.

Bez obzira na sve, spreman sam da odem u Specijalni sud za zločine OVK, imam tone materijala koji najbolje govore o tome ko je koga proterao sa KiM, rekao je Dačić povodom tvrdnji Ziberaja da poseduje zapisnik sa sednice IO SPS iz februara 1999. koji navodno sadrži nameru da se "prikrije masakr i masovno proterivanja Albanaca i da bi to trebalo da posliuži kao osnov za pozivanje Dačića u Specijalni sud".

Dačić ističe da mu je dovoljno da samo pogleda u svoje izveštaje sa sednica Saveta bezbednosti UN i da ne ide u druge arhive.

Koliko je Kosovo država, toliko je verodostojan i taj izveštaj SPS o kojem halucinira Ziberaj. Ali nije halucinacija, na žalost, nego realno stanje da više od 200.00 proteranih Srba sa Kosova i Mertohije dve decenije ne može da se vrati kući – reako je Dačić.

Ističe da je spreman da ide u Specijalni sud, ali kao svedok protiv Ziberajevih šefova iz vrha prištinskih vlasti, koji su predvodili terorističku, tzv. Oslobodilačku vojsku Kosova.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO

DISKRIMINACIJA! PROTERUJU SRBE: Deca iz Srbije ne mogu na Maltu jer su im roditelji SIROMAŠNI!

BOMBONJERA VAS MOŽE KOŠTATI VOZAČKE DOZVOLE: Srbi padaju na alko-testu, a da nisu popili nijednu čašicu žestine!

OMILJENO MESTO NEŽENJA U SRBIJI: Selo Kotraža kod Lučana je mesto prave zabave!

MEDVEDI PRIMEĆENI U DRAGAČEVU: Ne daju mira meštanima iz okolnih sela!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter