Izvor:
22.10.2019 u 10:00
0

HARADINAJ: Ne verujem Kurtiju, on je dobar prevarant!

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je da je kandidat za premijera Kosova, lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti dobar prevarant i da ne veruje njegovoj izjavi o Specijalnom sudu.

– Video sam ga sa zastavom Kosova na stadionu i imam dilemu da li da verujem njegovoj izjavi da neće priznati Specijalni sud. Radio sam jedno vreme sa njim, dobar je prevarant. Primer zastave nešto govori. Dakle to je prevara – izjavio je Haradinaj.

Kurtijev pokret "Samoopredeljenje" u svom programu ima formiranje velike Albanije, a zastava Republike Albanije izložena je u njegovom kabinetu.

Doskorašnji premijer Haradinaj je izrazio nadu da Kurti neće ukinuti takse od 100 odsto uvedene Srbiji i BiH jer bi to, kako tvrdi, bila nepopravljiva greška:

– Nadam se da Aljbin Kurti, koji je prevrtao srpske kamione, sada neće dozvoliti tim kamionima da uđu – kaže Haradinaj.

Haradinaj je ponovio i da će ostati u opoziciji i da "nije zainteresovan da bude deo nove vlade".

Na vanrednim parlamentarnim izborima 6. oktobra koalicija Haradinajeve ABK i Socilademokratske partije zauzela je četvrto mesto po broju osvojenih glasova.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter