Izvor:
19.11.2019 u 16:24
0

ALBANCI U ŠOKU Rama objavio video sa mapom Kosova u okviru Srbije (VIDEO)

Priština je u šoku nakon što su mediji objavili da je albanski premijer, Edi Rama, na svom fejsbuk profilu objavio video zapis u kojem se u jednom trenutku prikazuje mapa na kojoj je tzv. Kosovo u okviru Srbije.

– Premijer Republike Albanije, Edi Rama, upravo je objavio mapu na kojoj je prikazana Republika Kosovo u okviru teritorije Srbije – prenela je prištinska "Gazeta Expres".

Rama je uobičajeno svojim fejsbuk pratiocima požeo dobro jutro na Fejsbuku, uz video video zapis koji prikazuje mapu radova i ulaganja u obezbeđivanje 24-časovnog snabdevanja vodom u ruralnim oblastima od, kako je naveo, "severa do juga“ Albanije.

– Ono što brine, kao što možete primetiti, jeste da je teritorija Republike Kosovo ostavljena unutar Srbije – piše "Expres".

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter