Izvor:
19.11.2019 u 16:27
0

KUĆNI PRITVOR U AFERI „REKET“: Bivša šefica Specijalnog tužilaštva puštena iz zatvora!

Bivša šefica Specijalnog tužilaštva u Severnoj Makedoniji Katica Janeva, koja je osumnjičena u aferi „Reket“, ide danas u kućni pritvor nakon što je Apelacioni sud u Skoplju prihvatio njen zahtev i doneo odluku da joj zatvorski pritvor bude zamenjen kućnim.

Janeva je u istražnom zatvoru "Šutka" od 21. avgusta, kada je bila uhapšena kao drugoosumnjičena u slučaju „Reket“.

Ona je nekoliko puta primljena u bolnici „Žan Mitrev“ zbog problema sa krvnim pritiskom, nakon što je dobijala terapiju i vraćana u zatvorskom pritvoru.

Apelacionu sud je doneo takvu odluku imajući u vidu zdrastveno stanje bivše šefice Specijalnog tužilaštva u toj zemlji. Janevoj je oduzet pasoš, a državu ne sme da napusti ni sa ličnom kartom.

Advokat Janeve Irena Frčkoska za a1on je izjavila da još nije primila rešenje Apelacionog suda, ali očekuje da Janeva izađe iz pritvora tokom mdana.

Prvo ročište za aferu „Reket“ je zakazano za 3. decembar.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter