Izvor:
07.12.2019 u 10:59
0

REGION ZGROŽEN! HOROR U HRVATSKOJ! DEVOJČICA JEZIVOM PRIČOM ŠOKIRALA PSIHOLOGE: Dok mama i tata vode ljubav, to isto radimo brat i ja!

Roditeljima iz Hrvatske, kojima je oduzeto dvoje dece, na brigu je ostavljena petogodišnja devojčica. Bili su pod nadzorom Centra za socijalni rad, a pred devojčicom su gledali pornografske filmove i imali polne odnose. To su radili pune dve godine, sve dok, pretučena po ko zna koji put, majka nije otišla da prijavi nasilje u Centar. Tada je devojčica socijalnim radnicima ispričala kako je imala seksualne odnose s vlastitim bratom.

Ovu rečenicu u februaru ove godine izgovorila je petogodišnja devojčica u Centru za socijalni rad: "Dok su mama i tata vodili ljubav, ja i brat smo radili isto".

Da to nije izgovorila, nikada se možda ne bi ni saznalo da je žrtva zlostavljanja od najranije dobi. Centru su njeni majka i otac poznati godinama jer im je dvoje, od ukupno četvoro dece, već oduzeto. Spomenuta devojčica izdvojena je iz porodice tek kada je slučajno u Centru izgovorila da ima odnose sa bratom. Nakon toga je počela otkrivati još veće strahote.

– Ima film koji mama i tata gledaju u kojem ima polnih odnosa i ljube se, a teta makne grudnjak i vidi se polni organi i kako ih neko ljubi, a čak i svinje imaju odnos u filmu s nekim – rekla je devojčica multidisciplinarnom timu jedne zagrebačke poliklinike.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter