Izvor:
08.05.2016 u 15:22
0

MISTERIJA IZGORELE CRKVE: Patrijarh poziva FBI u pomoć

Patrijarh srpski Irinej smatra da bi američki Federalni istražni biro (FBI) mogao da pomogne u utvrđivanju okolnosti koje su dovele do požara u crkvi Svetog save u Njujorku.

"Verovatno je da FBI može da pomogne. Oni su najpozvaniji da razreše ovaj čvor", rekao je Partijarh.

Poglavar Srpske pravoslavne crkve dodaje da se i dalje čekaju svi izveštaji o požaru koji je progutao srpsku svetinju na Menhetnu.

"Još ne znamo šta se desilo, odnosno zasad možemo samo da pretpostavljamo šta se dogodilo u Njujorku na Uskrs. Najmerodavniji odgovor daće izveštaj stručnjaka, koji će, svakako, analizirati problem i pokušati da nađu uzrok požara", rekao je poglavar SPC Irinej.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiitter/Allison Papson

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter