Izvor:
14.08.2019 u 18:49
0

OBOREN VOJNI AVION SIRIJSKE VLADE: Srušio se u provinciji Idlib nakon što ga je pogodila pobunjenička grupa…!

Ratni avion sirijske vlade srušio se u provinciji Idlib nakon što ga je pogodila pobunjenička grupa, saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.

Prosirijska opoziciona televizijska stanica Orijent navela je da je avion srušen iznad Kan Šejkuna, grada koji je pod kontrolom pobunjenika, ali prema kome napreduju provladine snage,

Sirijski državni mediji nisu izvestili o incidentu.

Džihadistička grupa Tarir el Šam saopštila je da je srušila avion iznad Idliba. Ta grupa je navela da je reč o avionu "suhoj 22".

U saopštenju, koje je objavljeno na Telegramu, ta džihadistička grupa je navela da je ratni avion oboren u blizini grada El Tamanaha u južnom Idlibu.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter