Izvor:
08.05.2016 u 21:00
0

PRVO SLUŽBENO POJAVLJIVANJE: Sadik Kan na memorijalu stradalim Jevrejima

Novoizabrani gradonačelnik Londona Sadik Kan danas se priključio godišnjem memorijalu za milione Jevreja ubijenih u Holokaustu, što je bio njegov prvi službeni akt od stupana na dužnost.

Memorijal je održan na ragbi stadionu, a okupio je hiljade ljudi iz londonskih jevrejskih zajednica, uključujući više od 150 preživelih iz Holokausta.

Kan se danas pojavio na ovoj ceremoniji u severnom Londonu nakon stupanja na dužnost pošto je izabran za prvog muslimanskog gradonačelnika jedne zapadne prestonice.

Podsećanja radi, kampanju za izbor gradonačelnika Londona obeležile su optužbe Kanovog rivala Zaka Goldsmita koji ga je nazvao opasnim i pokušao da ga poveže sa islamskim ekstremistima.

Tanjug
Foto: Youtube Printscreen/euronews (en francais)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter