Izvor:
20.10.2019 u 07:17
0

TURSKO MINISTARSTVO ODBRANE: Jedan turski vojnik ubijen, jedan ranjen u napadu u Siriji!

Jedan turski vojnik je ubijen, a jedan ranjen u današnjem napadu kurdskih snaga u Siriji, takozvane Narodne zaštitne jedinice, na grad Tel Abjad, na severoistoku zemlje, saopštilo je tursko ministarstvo odbane.

Ministarstvo navodi u saopštenju da su u napadu snaga Narodnih zaštitnih jednica, koje su imale protivtenkovsko i lako naoružanje, pogođeni turski vojnici, koji su obavljali izviđačke i posmatračke misije u gradu.

U saopštenju se navodi da je odgovoreno na napad i ističe da Turska ostaje posvećena dogovoru o primirju, uprkos nasilju.

Turska i SAD dogovorili su se u četvrtak da se zaustavi turska vojna ofanziva u Siriji na pet dana, dok se kurdske snage ne povuku iz "bezbedne zone".

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter