Izvor:
05.11.2019 u 06:34
0

NAPAO JE NJEN „INTEGRITET, POŠTENJE I DOSTOJANSTVO“: Tramp optužen za SILOVANJE!

Žena koja je optužila američkog predsednika Donalda Trampa da ju je silovao pre više od 23 godine u prodavnici "Bergdorf Gudmen" u Njujorku podnela je tužbu protiv njega zbog njegovih izjava u junu u kojima je poricao da ju je napao.

I. Džin Kerol (E. Jean Carroll), dugogodišnja kolumnistkinja magazina El (Elle), navela je u tužbi podnetu sudu na njujorškom Menhetnu da je Tramp lagao kada je tvrdio da je nije napao i doveo u pitanje njen "integritet, poštenje i dostojanstvo" svojim objašnjenjem razloga zašto je izašla u javnost s pričom o tom incidentu. Bela kuća nije odgovorila na zahtev za komentar.

Portparolka Bele kuče Stefani Grišam rekla je Vašington postu da je "tužba besmislena i priča je prevara – baš kao i autorka".

Džin Kerol je priču o navodnom silovanju u prodavnici "Bergdorf Gudmen" na njujorškoj Petoj aveniji, za koje tvrdi da se dogodilo između jeseni 1995. i proleća 1996, objavila u magazinu "Njujork" u junu, kao isečak iz njenih memoara koji će biti objavljeni sledećeg meseca.

Tramp je tada saopštio da je nije silovao i da je nikada nije sreo. On ju je optužio da laže i da je to učinila da bi podstakla prodaju svoje knjige.

Još desetak žena optužilo je Trampa da ih je seksualno zlostavljao, što on negira.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter