Izvor:
14.11.2019 u 17:12
0

ASAD UPOREDIO AMERIKANCE SA HITLEROVIM REŽIMOM SAD vode rat za naftu kao nacisti

Američki predsednik Bašar el Asad izjavio je da su SAD država koja je izgrađena kao "politički režim na banditskim grupama".

– Američki predsednik ne predstavlja državu, on je samo izvršni direktor kompanije. Iza tog direktora stoji savet direktora, a savet čine velike američke kompanije koje su realni vlasnici države: to su naftne kompanije, proizvođači oružja, banke i drugi lobiji – rekao je Asad u intervjuu za "Sputnjik".

Kako je objasnio, SAD nisu država, već režim čije rukovodstvo imenuju kompanije koje rade za svoju korist.

– Želim da vas podsetim na jedan momenat – jedan od najvažnijih faktora koji je podstakao Hitlera na napad na SSSR u Drugom svetskom ratu bila je nafta – rekao je Asad.

Kako je rekao, danas se SAD bave istim stvarima i imitiraju naciste.

– Ekspanzija, osvajanja, potkopavanje interesa drugih naroda, gaženje međunarodnog prava, humanitarnih osnova i tako dalje. I sve sve zbog nafte – zaključio je on.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter