Izvor:
19.11.2019 u 21:27
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Bivši ministar spoljnih poslova dobio dva miliona dolaza za priznanje Kosova!

Bivši ministar spoljnih poslova Maldiva, Ahmet Šahed, osumnjičen je da je primio mito, dva miliona dolara za priznanje nezavisnosti Kosova.

Mediji na Maldivima javili su danas da je poslanik Mohamet Našed podneo zahtev parlamentu da sprovede istragu i utvrdi činjenice o ovom slučaju. U zahtevu se, prenose mediji, traži i da se odluka o priznavanju Kosova preispita kao i da li je taj postupak u skladu sa međunarodnim standardima.

U poredlogu koji je podnet parlamentu, navedena je i izjava kosovoskog ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija u kojoj priznaje da je trošio novac lobirajući kako bi povećao broj zemalja koje će priznati Kosovo.

Maldivi su priznali nezavisnost Kosova u februaru 2009. godine, skoro godinu dana nakon proglašenja nezavisnosti.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter