Izvor:
29.04.2016 u 18:47
0

PRIMIRJE U DAMASKU: U Alepu žešće borbe

Sirijska vojska proglasila je danas privremeni prekid vatre u Damasku i njegovim predgrađima, kao i provinciji Latakiji, ali ne i gradu Alepu na severu zemlje, oko kojeg se vode najžešće borbe.

Zasad nije poznato kakav će biti efekat tog primirja, ocenjuje agencija AP, dodajući da je malo verovatno da će se opozicija pridržavati prekida vatre, s obzirom da je u vazdušnim napadima režimskih snaga proteklih dana u Alepu poginulo na desetine ljudi.

Saopštenje sirijske vojske o stupanju primirja na snagu je pročitano danas na sirijskoj državnoj televiziji, a ono bi trebalo da stupi na snagu u jedan sat iza ponoći u subotu, navodi američka agencija.

Opozicioni aktivisti navode da je u Alepu samo u proteklih nedelju dana poginulo više od 200 civila.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter