Izvor:
21.08.2019 u 05:26
0

RADOVAN TIGAR: Kajem se zbog svega što sam uradio, OVO sebi nikada neću oprostiti! (VIDEO)

ROĐENA SESTRA MU UNIŠTAVA VEZU: Marinkoviću je NOŽ U LEĐA zabola osoba od koje je to najmanje očekivao, a onda mu je MISTERIOZNA ŽENA ZAKUVALA ČORBU!

Učesnik rijaliti šou programa "Novajlije" Radovan Miklješin poznatiji kao Tigar, pokajao se zbog svega što je uradio! Naime, nakon što je urinirao po jastuku svog cimera shvatio je kakvu je grešku napravio, pa je rešio da objasni celu situaciju!

ZA NJEGOVU NESREĆU JE KRIVA ONA: Ivan UPERIO PRST U BIVŠU TAKMIČARKU, a onda se Lil Brox umešao! "DOSADAN SI MARINKOVIĆU, PRISPAVALO MI SE"! Rijaliti veteran ga je OVAKO POSTAVIO NA MESTO!

Pored toga potpuno iskreno i bez lažne skromnosti je priznao koga ne bi voleo da vidi kao pobednika Novajlija, ali i sa kim se najbolje slaže! Sve to možete pogledati u našem video prilogu!

PROKLETSTVO SE NADVILO NAD MARINKOVIĆEM, NE ZNA ŠTA ĆE SA SOBOM: Slomio se pred kamerama, a onda je otkrio RAZLOG UŽASAVAJUĆEG ODNOSA SA JELENOM! Krv će vam se ZALEDITI U ŽILAMA!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter