Izvor:
22.08.2019 u 10:54
0

OVO ĆE IM BITI DOBRA LEKCIJA: NOVAJLIJE POTPUNO VAN SEBE! (VIDEO)

PUKLO PRIJATELJSTVO: STEFAN AŠANIN REŠIO DA SE ŽESTOKO OSVETI MARKU?! (FOTO)

Učesnici rijaliti šou programa "Novajlije" do sada nisu mogli da kontrolišu svoje ponašanje i emocije! Međutim, kako su svoje odnose potpuno poremetili, produkcija je rešila da im pokaže da moraju raditi na poboljšanju istih!

ROĐENDANSKA PESMICA SE ZAORILA ČITAVIM ZEMUNOM: "Novajlije" na nogama, ona je ODUVALA SVEĆICE! (FOTO)

Naime, kako bi pokazala da niko nije siguran produkcija im je dala šansu da nominuju one za koje smatraju da nisu dobri i da kvare odnose u vili! Odmah je nominovana Bimi, Mustafa i Milica Ćebić!

SVI SU MISLILI DA JE BELS NJENA SLABA TAČKA: Slađa napokon otkrila svoju AHILOVU PETU, a NIJE PORODICA U PITANJU! (FOTO)

Kada su proglasili da Milica ostaje, u igri je ostala Bimi i Mustafa koji su došli do suza jer su se uplašili da će ići kući! Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videom prilogu!

SLAĐA JE UŠLA SA SRCEPARAJUĆOM PORUKOM: "Majka ti plače, cela porodica ti je razočarana!" Vapaj NJOJ NAJDRAŽE OSOBE ODJEKUJE BALKANOM!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter