Izvor:
19.06.2019 u 09:22
0

ILIJANA ĆE UMRETI OD LJUBOMORE: Mladen u zagrljaju i krevetu sa prelepom crnkom! (FOTO)

Mladen Vuletić, učesnik sedme sezone "Parova" je neko ko je bio u rijalitiju već i otkrio sve njegove čari pa je odlučio ponovo da dođe.

Izgleda da mu je iskustvo iz prvog učešća u rijalitiju kada se zaljubio u Ninu Prlju, bilo značajno te je sada odlučio da svoje srce ne daje nikome ali da se zabavlja "za sve pare".

KRENULO JOJ U ŽIVOTU: Dobila je PONUDU KOJA SE NE ODBIJA! "Parovi" joj doneli ZASLUŽENU POPULARNOST! (FOTO)

Za to vreme, Ilijana je bila u svlačionici i nije ni slutila šta se dešavalo iza njenih leđa.

Iako je trenutno sa Ilijanom Vagić u vezi i imao odnose sa njom ali ponovo je počeo da se zbližava sa Aleksandrom Marjanović.

KATARINA DIDANOVIĆ ZA PORTAL HAPPY OTKRILA SOČAN DETALJ LJUBAVNOG ŽIVOTA: "Od udvarača sam dobila raznorazne simpatične poklone, od kanarinca, čokolade u obliku cipele, mikrofona, vožnje helikopterom i večere u drugom gradu…"!

Oni su ćućorili na krevetu i zbližavali se.

Šta će Ilijana reći na ovo ponovno "druženje".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter