Izvor:
26.06.2019 u 09:52
0

ZAVŠREN ESTETSKI ZAHVAT: Uradila je OPERACIJU LICA kod ČUVENOG hirurga! Sada je NEPREPOZNATLJIVA! (FOTO)

Bivša učesnica "Parova" Teodora Radoičić sve je popularnija i atraktivnija, pa često mami muške uzdahe.

Naime, atraktivna crnka je veoma radila na svom fizičkom i duhovnom izgledu.

Od kada je napustila rijaliti, ona je počela da se bavi muzikom i modelingom, te se posvetila zdravom životu, i isključivo sebi.

Radoičićeva je nedavno snimila drugi singl pod nazivom " Ne dam na nas", međutim, pesmu će objaviti kada bude izašao spot.

Teodora je specijalno za portal Happytv.rs otkrila da će ekranizovati svoju numeru, nakon što odradi veoma važan estetski zahvat.

U pitanju je operacija lica koju je zgodna pevačica uradila kod čuvenog hirurga doktora B, kog i pop diva Jelena Karleuša posećuje.

– Operisala sam se u Istanbulu kod čuvenog doktora B, nisam se plašila, imala sam pozitivnu dozu uzbuđenja, i adrenalin. Znala sam da se prepuštam sigurnim rukama. Uradio mi je bejbi fejs. Oporavak traje nekoliko meseci – rekla je uzbuđeno Teodora.

Pored toga, Radoičićeva nam je otkrila šta spremna na poslovnom planu.

– Nakon spota planiram da snimim dva dueta, sa dve ultra poznate ličnosti, ali još uvek ništa ne bih otkrivala – misteriozna je bila ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter