Izvor:
25.08.2019 u 15:50
0

KAMPANJA OKUPILA BIVŠE TAKMIČARE: Svi na jednom mestu ! (FOTO)

NE BISTE JE PREPOZNALI: Dalila sada ovako izgleda! Rešila je da uvede promene! (FOTO)

Bivši takmičari su se ponovo okupili, a razlog zbog koga je to tako je nova pesma i spot bivše učesnice rijalitija "Parovi", pevačice Ane Dabetić, koja je imala ideju da bi Ilijana, Ivania, Boža i Mastor bili odlični za glavne uloge u pesmi "Kampanja".

RUKA U RUCI: Bivša takmičarka na ljubavnom sastanku! (FOTO)

Ilijana Vagić je najavila da pesma uskoro izlazi, a ekipa je zanimljiva, tako da ne sumnjamo da je i radnja spota isto tako zanimljiva.

POŽGAJ LUDOVAO DO ZORE: Dobri prijatelji se podsetili starih dana! (FOTO)

Interesantno je da su Ilijana Vagić i Božidar Milovanović na istom mestu, jer je poznato da su u vili bili zajedno. Izgleda da to više njima nije ni bitno jer sada sarađuju, a i Boža ima novu devojku sa kojom je u srećnoj vezi.

Veoma zanimljiva kombinacija!

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/ilijana_vagic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter