Izvor:
08.05.2016 u 21:48
0

VRIŠTALA, JECALA, PLAKALA: Voditeljka jedva smirila DALILU!

Dalila Moreno rasplakala se tokom nedeljnog ručka kada je glas svoje majke koja se uključila direktno u emisiju. Mujićeva nije mogla da se smiri nekoliko trenutaka, pa je voditeljka Jelena morala da je smiri kako bi mogla da priča sa majkom.

Mama, puno mi nedostajete svi. Fali mi tvoj zagrljaj, rastužila sam se kada me je Vesna u garderobi zagrlila, osetila sam tu toplotu kao kad me ti zagrliš – počela je Dalila, ali je uporedo i plakala.

Ona je objasnila ko je s anjom u ovim teškim trenucima.

Gasttozz, Anđela i Bumbar su jedini koji su me podržali kada su me svi napali za ovim stolom zbog jedne sitnice. Imam ovde ljudi koji me vole – rekla je ona.

Ljubi te majka, nemoj toliko da plačeš. I ja plačem sa tobom kada si ti tužna. Svi te podržavaju i vole, ništa ne brini – smirivala je majka. Dalila je dodala da se ovako nikada nije ponašala napolju, ali da je sasvim normalno da budu pojačane emocije u vili. Zatim je poručila pesmu za svoju majku.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter