Izvor:
16.09.2019 u 20:35
0

ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE ĆE VAM SE ZALEDITI KRV U ŽILAMA: Emisija „Ispovest“otkriva sve što se godinama guralo pod tepih! (FOTO)

Sumnje su se obistinile i saznao je da je njegovo dete komšijino. Sa njim je zatrudnela žena prijatelja, dok ga je u krevetu čekala njena sestra.

Da li je ovo dovoljno dobar scenario za život jednog muškarca iz Majdanpeka u čiji život je umešala prste crna magija.

Slavoljub Katić posle dve decenije ćutanja rešio je da iznese neobičnu životnu priču u emisiji "Ispovesti" koju možete pratiti od 23:30 časova na Happy televiziji.

Ovo je samo delić onoga što će Vas čekati tokom cele osme sezone. Ljudi iz naroda su spremni da svoje neobične priče, podele u rijalitiju "Parovi".

Sigurni smo da na ovakvu ispovest niko ne može da ostane ravnodušan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter