Izvor:
18.09.2019 u 07:30
0

POBEDNIKA „PAROVA“ POGODILA PESMA: Uhvaćen u sevdahu, samo što nije ZAPLAKAO! (FOTO)

Pobednik sedme sezone rijaliti šou programa Happy televizije, Mladen Vuletić kao i uvek uživa u izlascima i provodima nakon što je bio odsečen od sveta u velelepnoj vili.

NAJPONOSNIJI ČOVEK NA SVETU: Baki ostao bez teksta zbog svoje mezimice, osvetlala mu obraz! Sve je ostavila bez teksta! (FOTO, VIDEO)

On je i sinoć bio sa svojim prijateljima u noćnom izlasku. Sve češće se dešava da, osim žena kod njega u separeu završe i pevači pa je tako do ranih jutarnjih časova, pevač pevao samo za Mladena.

SVI SU PRIMETILI: Ne mogu više da sakriju zaljubljenost i strast! Da li OVO dvoje takmičara postaje novi PAR SEZONE? (FOTO)

Pesma koja je posebno pogodila Mladena i koju je tražio bila je "Isplači se, biće ti lakše".

UKUĆANE IZNENAĐUJE KIKINA ISKRENOST: Da li je i OVO PITANJE uspešno prebrodila? (FOTO)

Mladen je napravio grimasu tom prilikom i za trenutak se učinilo kao da ga je toliko dirnula da će zaplakati ali onda ga je društvo nasmejalo i Mladen je nastavio da uživa u svom prepoznatljivom stilu.

Video možete pogledati OVDE.

Happytv.rs
Foto/ Video: Instagram/ mladenvuleticdjoma/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter