Izvor:
19.09.2019 u 11:26
0

PANIKA U „PAROVIMA“: SVI ZABRINUTI ZA SNEŽANU JOVIČIĆ, NIKO NE MOŽE VIŠE DA JE PREPOZNA! (FOTO)

Osma sezona rijaliti programa "Parovi" počela je pre nešto više od nedelju dana, a mnogi su najviše nade polagli u "stare" rijaliti igrače.

Naime, jedna od rijaliti povratnica svakako je Snežana Jovičić, koja je umesto da razgali, rešila da zabrine kako fanove, tako i ostale učesnike.

Ljubitelji rijaliti programa "Parovi" u šestoj sezoni imali su prilike da vide de je Sneža Kušadasi, kako je mnogi zovu, stvarala mnoge nevolje iskusnim rijaliti igračima što sada nije slučaj.

Niame, otkad se pojavila u osmoj sezoni niko ne može da je prepozna. Mnogi kažu da se nije snašla u najnovijoj sezoni, te se nadaju da će se situacija promeniti.

Ostanite uz portal televizije Hepi o svim dešavanjima iz vile "Parova".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter