Izvor:
19.09.2019 u 13:01
0

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Da li se vraća MIR i SPOKOJ u vilu „Parova“ ili je ovo ZATIŠJE PRED BURU? (FOTO)

Kristijan Nikolić Kiki i Ramel Arifi imali su verbalni konflikt koji nije bio prijatan. Naime, oni su jedno drugo uvredili prilično ali su shvatili da su pogrešili te da jedno drugom treba da se izvinu što su i učinili. Nakon uključenja Ramelove sestre, Kiki je shvatila prva da treba da se izvini Ramelu što je i on učinio:

UDARILA LAVICA NA LAVICU: Golubovićka isprozivali Snežu Kušadasi ali joj ona nije ostala dužna! (FOTO)

– Sve ovo što sam čula o Ramelu, meni nije dobro, ne osećam se lepo jer znam kako je to. Sve sam to rekla zato što sam bila ljuta i zato što se on meni smejao. Evo želim javno da se izvinim tebi Ramela i tvojoj porodici, ako želiš da mi oprostiš…- rekla je iskreno Kiki.

IPAK NIŠTA OD ULASKA U RIJALITI: Coka počinje novi BIZNIS, rijaliti programi su prošlost! Evo ga i DOKAZ! (FOTO)

Nakon toga su svi takmičari tapšali ovim takmičarima koji su uspeli da zakopaju ratne sekire.

– Ja sam isto čekao samo trenutak da ti se izvinim. I da ono nije bilo mišljenje moje za sandale i čarape i to sam već objasnio. Izvini.– rekao je Ramel.

OKO NJE SE VRTI OZBILJNA PRIČA: Ona ima DVOJE MALE DECE, PROCES RAZVODA JE U TOKU, a DEČKA JE OSTAVILA zbog NJEGA! (FOTO)

Pružili su jedno drugom ruku te je su se strasti smirile ali pitanje je do kada.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter