Izvor:
21.09.2019 u 18:46
0

VODITELJKA SAOPŠTILA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: Pokušali su da sakriju ali PRODUKCIJA ih je razotkrila! Večeras sve izlazi na videlo! (FOTO)

ŠOKANTNE INFORMACIJE: Đoletu nije svejedno. Đina i Perović su bili zajedno na veče ?!(FOTO)

Voditeljka Jovana Jeremić novom informacijom je iznenadila sve takmičare, neki su veoma srećni zbog toga ali neki i ne baš. "Roditeljski sastanak" večeras zvanično počinje, roditelji će imati priliku da kažu svojoj deci u lice sve što misle, šta im zameraju i zbog čega ih podržavaju.

Poznato je da je Đina u drugom stanju, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da postoje još dve trudne devojke u vili.

LJUBOMORA I ZAVIST: Jelena morala da odbrani trudnicu! Takmičarke se udružile! (FOTO)

POŽGAJ SE OBRATIO IVANII: Šipovačka princeza odlučila da ne progovara! Samo je OVO uradila! (FOTO)

-Dve učesnice u vili "Parovi" su trudne, a to nisu rekle produkciji i pokušale su da sakriju tu informaciju od 21 čas, svi Srbija i region saznaće ko je još trudan u vili "Parovi" i zašto su sakrile da su u blagoslovenom stanju- izjavila je Jovana

Ovo se do sada nikada nije desilo u zabavno-humorističkom programu "Parovi", zbog toga pratite Happy televiziju i saznajte sve što su takmičarke pokušale da sakriju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter