Izvor:
21.09.2019 u 19:27
0

OTAC TAKMIČARKE BESAN: Odmah je podigao NJEGA i rekao mu sve u lice! (FOTO)

ĐINU I ĐOLETA NIJE ŽELELA DA POZDRAVi: Samo je prošla pored njih kao da ne postoje! (FOTO)

VODITELJKA SAOPŠTILA NEŠTO ŠTO NIKO NIJE OČEKIVAO: Pokušali su da sakriju ali PRODUKCIJA ih je razotkrila! Večeras sve izlazi na videlo! (FOTO)

Roditelji Stefani Pavlović večeras su gosti u najpoznatijoj vili na Balkanu. NIje im se dopalo zato što Stefani ponekad popije pa su je upozorili da joj to nije potrebno.

Otac Stefani se obratio Mijatovu i upozorio ga:

-Nije problem ovo je sve igra , ja bih želeo da se ti malo manje vulgarnizuješ , to važi i za Stefani ne samo za tebe , da imate jedno poštovanje maksimalno- rekao je otac Stefani

ŠOKANTNE INFORMACIJE: Đoletu nije svejedno. Đina i Perović su bili zajedno na veče ?!(FOTO)

Mijatov je rekao da će pokušati da smanji vulgarnost. Istakli su da je podržavaju u svemu pa čak i kada je kocka u pitanju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter