Izvor:
22.09.2019 u 16:54
0

SESTRA MARJANOVIĆ ŠOKIRALA JAVNOST: Ovo od nje niko nije očekivao! (FOTO)

Privatan život su izložili JAVNOSTI sada je vreme da se i njihove TAJNE otkriju: Emisija "Upoznajte Parove" donosi mnoga iznenađenja ! (FOTO)

Aleksandra Marjanović, iako nije trenutno u osmoj sezoni rijalitija "Parovi" ne prestaje da intrigira. Njena sestra Anđelina Marjanović se sa svojim izabranikom bori za glavnu nagradu u najpoznatijoj vili na Balkanu.

Aleks je rešila da iskoristi svaki slobodan trenutak i da uživa na moru. Mnogo puta su je opominjali i skretali pažnju na kilažu, ali ona se nije obazirala na to. Zato je rešila da svima sada pokaže kako je dovela liniju do savršenstva i da ovakve obline nema baš svaka devojka.

ZAVELA JE ČAK I NJEGA: Nova takmičarka pomutila razum muškarcima u vili! Pokušao je da joj skrene pažnju! (FOTO)

BAZEN JE ISKORISTILA NA NAJBOLJI NAČIN: Sve kamere su snimale samo nju. Pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Sestre Marjanović su skrenule veliku pažnju svojim prvim učešćem u rijalitiju,a koliko dobrih stvari su "Parovi" doneli sestrama više puta su isticale.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/alexandramarjanovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter