Izvor:
23.09.2019 u 08:17
0

NIJE IMALA ŠTA DA OBUČE, PA JE NOSILA BRATOVLJEVE TRENERKE: Emotivna ispovest koja će vam NATERATI SUZE NA OČI! (FOTO)

PROČITAJTE I: KRISTINA PROGOVORILA O UČEŠĆU U RIJALITIJU: Ulazi u "Parove" pod OVIM USLOVOM! (FOTO)

Učesnica osme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" Ivana Mitrović, jedna je od do sada najviše istaknutijih novih lica ovog serijala.

Naime, mlada karatistinja ima veliku želju da postanei javna ličnost. Prioritet joj je da postane model, a potom i pevačica, jer kako često ističe, obožava da peva.

S obzirom na to da je ona veoma iskrena ličnost, Ivana se od samog starta nije libila da ispriča svoju tešku životnu priču.

– Borila sam se dugo sa anoreksijom, nisam imala šta da jedem, ali ni da obučem. Nosila sam bratove trenerke i bila veoma stidljiva u školi – u jednom dahu je ispričala atraktivna plavuša nedavno specijalno za Hepi portal.

Ovu priču potvrdio je dobro obavešteni izvor specijalno za portal Hepi televizije.

Ivanu odlično znam. Išao sam sa njom u srednju školu. Slabo se družila, uglavnom je bila sama i izdvojena od svih. Jeste, nosila je često široke trenerke, ali niko nije bio upućen u njenu tešku životnu priču. Nismo znali da nije imala šta da jede, da je tako siguran sam da bi joj neko pritekao u pomoć – kazao je izvor.

Primećujemo da je Mitrovićeva u rijaliti šou programu veoma druželjubiva, pozitivna, nasmejana i vedra, te je sigurno da joj boravak u najpopularnijoj vili na Balkanu izuzetno prija.

PROČITAJTE I: POSTALI SU ŽESTOKI NEPRIJATELJI: Alberto je mora da odreaguje i da odbrani sestru! Dina u sukobu zbog Šmizle! (VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter