Izvor:
23.09.2019 u 09:44
0

MUŠKARCI SU NJENA PODRŠKA: Jača polovina je veoma lepo prihvatila, a ona koristi svaku priliku da potpuno zavlada! (FOTO)

JEZIVO! Sanju je DODIRIVAO I TUKAO ROĐENI UJAK, ZLOSTAVLJAO MUŽ, ali to NIJE SVE! (FOTO)

Nova takmičarka Ornela je odabrala da bude u društvu muškaraca, izgleda je procenila da joj je za sada najpametnije da ostane u toj ekipi.

Mnogi muškarci su bacili oko na nju, a među njima je i veliki zavodnik Dušan Zdravković koji je istakao da mu je veoma prijatno u njenom društvu, i da postoje simpatije.

BUĐENJE IM NEĆE BITI NI MALO PRIJATNO: "Jutarnja kafica" se ozbiljno zakuvava! (FOTO)

MIJATOVU SE OSLADILO DA BUDE PROVOKATOR: Ljubavni par je jedva izašao na kraj sa njim! Takmičari su morali da odreaguju!(VIDEO)

Mijatov je takođe pokušavao da skrene njenu pažnju, pa joj je uzimao šminku i zagledao dok se šminkala.

Da li će ostati najveća zavodnica, ili će neke od novih takmičarki da joj to poremete, saznaćemo uskoro.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter