Izvor:
08.10.2019 u 14:32
0

VUYA OTKRIO DETALJE VERIDBE: „Enisa ništa NIJE SLUTILA, naš odnos je UNIKATAN…!“ (FOTO)

PROČITAJTE I: POLICIJA ZATEKLA LOKVU KRVI I NEPOMIČNO TELO! GDE SI POŠLA, DROLJO? Snežu uličar pokušao da siluje, bacio je u kanal i zverski nasrnuo: OBUKLA SI SE ZA S*KS PA ĆEŠ DA VIDIŠ ŠTA JE S*KS!

Bivši učesnik sedme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" Goran Vujičić Vuya, stekao je zasluženu popularnost boravkom u luksuznoj vili.

Naime, reper je u raskošnom kompleksu upoznao ljubav svog života, mirnu i sigurnu luku Enisu Bajramović, sa kojom van kamera svakodnevno uživa u bajkovitoj romansi.

Golupčići su pobegli daleko od svih na zasluženi odmor u Tunis, odakle često kače fotografije.

Međutim, prošla noć je bila veoma posebna za ovaj atraktivan par.

Vuya je verio svoju dragu Enisu, a dan nakon ovog lepog čina, reper je za Hepi portal otkrio koliko je pripremao veridbu, ali i dalje planove za njegovu i Enisinu budućnost.

– Sinoć je zaista bilo posebno veče za nas dvoje. Imali smo veridbu u "Parovima", tada je ona mene verila, i time me je posebno kupila. Oktobar, kupanje, šetnje, zezanje, i u jednom momentu sam sebi rekao – to je to. Sinoć smo izašli u restoran, i ona nije ni slutila ništa, sve je bilo spontano. Italijanska kuhinja, cveće, vino, muzikica lagana, tako da smo sedeli, pijuckali vino, a onda sam ja izvadio papir, i zadao zadavački šok. Ona me je pogledala, zagrlila, rekla da me voli najviše. Naš odnos je unikatan. Dole smo bili osam meseci, 24h zatvoreni. Od kad smo izašli iz rijalitija, svaku sekundu smo proveli zajedno. Nikad nisam doživeo ovoliku ljubav, ona je moja srodna duša. Iznenadila se, bila je šokirana, presrećna. Planiramo i bebu, ali polako, ima vremena. Posle odmora i svega, planiramo sa snimanjem novog spota za naš duet koji nosi naziv "Par", a numera opisuje moj i Enisin odnos – ispričao je Vuya specijalno za portal Hepi.

PROČITAJTE I: ŽESTOKA RASPAVA U VILI "PAROVI": Dina OPLELA NAJSTRAŠNIJE po Masttoru! Nije birala reči kada je ON u pitanju! (FOTO,VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter