Izvor:
11.10.2019 u 18:25
0

RAZOTKRILI SU GA GLEDAOCI: Pavao nije znao šta ga je SNAŠLO! Jelena Grujić mu je TAJNI ZADATAK! (FOTO)

FANOVI U STRAHU ZBOG NJEGOVE OBJAVE: Potez Ivana Marinkovića ZABRINUO SVE! (FOTO)
U toku emisije "Upoznajte Parove" gledaoci su razotkrili Pavaa da je rekao Merlinu da mu je Jelena Grujić tajni zadatak.
-To za tajni zadatak nisam znala, ali njegovo sinoćno ponašanje mi se nije dopalo, on je prilazio svakoj devojci koja je u vili.- rekla je Jelena.
Međutim, Pavao je kao i uvek imao opravdanje za sve.
To nije istina, tajni zadatak sam imao ali nije bila Jelena, već nešto drugo, mi smo i ovih dana u istim odnosima kao i ranije, ja bih voleo da više komuniciramo.- dodao je Pavao.
MILIJANA JE OPTUŽILA DA JE ONA KRIVA ŠTO SU FOTOGRAFIJE UGLEDALE SVETLOST DANA: Oglasila se Ilijana Vagić i uputila PORUKU svojim kumovima! (FOTO)
Mirjana Praizović je odmah napala Pavaa.
On se meni sinoć popeo na kičmu, ne znam da li sam mu ja bila tajni zadatak ali oni kad god nemaju dobro obrazloženje oni uvek kažu da su na tajnom zadatku, to treba da se kazni.- rekla je Mira.
Kako će Pavao i Jelena rešiti ovaj problem, videćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter