Izvor:
12.10.2019 u 08:34
0

VLADA NA TEŠKIM MUKAMA: Njegovo NEURAČUNLJIVO PSIHIČKO stanje uzdrmalo je vilu „Parova“! (FOTO, VIDEO)

Vlada Stojić takmičar osme sezone rijalitija "Parovi", svojim raspoloženjem i depresijom razočarao je sve gledaoce ali i takmičare u vili.

Naime, ovaj takmičar se od samog početka sezone neprekidno žali na uslove koji sa kojima je pethodno bio upoznat.

Ja sam bio kod Merlina nekoliko puta, osećam se loše jer me bude noću i ne mogu da spavam, molio sam nekoliko puta da mi se reši problem, meni je Merlin zapretio da ako ne učestvujem u programu da ću biti kažnjen – rekao je Vlada i dodao:

Ne učestvujem u programu jer imam zdrastveni problem.

Gosti u emisiji "Upoznate Parove" pokušali su da objasne Vladi da su takve situacije normalne u rijaliti programu i da treba da se navikne na to, kao i da svi igrači prolaze kroz iste probleme.

MILIJANA HISTERISALA I PLAKALA U TAJNOJ SOBI: Milojko se patosirao kad je čuo ISTINU! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter