Izvor:
12.10.2019 u 17:57
0

DA LI JE SVE IZREŽIRANO: Drugarica je POSLALA SLIKE Milijane i drugog čoveka, ŠOKIRAĆE vas ŠTA je Milojko REKAO (FOTO)

Glavna tema u emisiji "Upoznajte Parove" Jovene Jeremić u rijalitiju "Parovi" je neverstvo Milijane Božić. Gosti emisije su komentarisali ceo odnos i odmah su prozvali Milijanu.

Nemam komentar i neka svako ima svoje mišljenje – rekla je Milijana. Otkrila je da je njena drugarica bila saučesnih u celoj priči, jer je poslal slike drugarici.

Poslala je tvoja kuma slike! – vikao je Milutin Radisavljević Mili

Ja da sam poslala slike produkciji poslala bih samo jednu onu prvu. To je uradio neko drugi. I sad zbog svega je sad haos u kući tog čoveka – rekla je Milijana.

Milojko Božić na sve nije imao komentar što je samo isprovociralo voditeljku da će ova tema biti stalno na tapetu.

Pa ako bude trebalo biće i razvoda – rekao je Milojko što je Milijana opovrgla. Ostalo je pitanje da li su oni celu situaciju izrežirali.

Mišljenje ostalih učesnika je da Milijana provocira i da je dozvolila Urošu Andrejiću da je poljubi, rekla je Ornela Mijatović.

Dozvolila sam, ali pod uslovom da je ne vređa – objasnila je Milijana.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter