Izvor:
15.10.2019 u 13:37
0

JELENA GOLUBOVIĆ UMEŠALA PRSTE: Nije mogla da se DRŽI PO STRANI pa je uradila OVO! Usledio je HAOS (FOTO, VIDEO)

Jelena Golubović započela je razgovor sa Sanjom Mirkov o njenom ljubavnom odnosu sa Milutinom Radosavljevićem Milijem. Evo šta je rekla:

Ti si jasno stavila do znanja svom bivšem dečku da si sa Milijem. I šta ti sad očekuješ od njega, aplauz? Normalno da je rekao da ti više nije dečko. Mili treba da te brani, a ne da razmišlja čiju će stranu izabrati. To mi se ne sviđa. On meri i kanta da se ne zaleti. Ne bi da se zameri sa ukućanima. To je moje mišljenje. Ti sa većinom ukućana nisi u dobrim odnosima, a Mili to vidi, pa će tvoji neprijatelji biti i njegovi. A on gleda da bude i sa njima i sa tobom – iznela je Jelena svoje mišljenje pa nastavila:

Moraš da vidiš da li će vam biti lepo zajedno, mora malo da se potrudi oko tebe, on igra igru. Nek on bude taj koji će ti spremiti ručak pa da vidimo – završila je Jelena.

Sanja je pažljivo slušala Jelenino izlaganje i nije se usprotivila ni jednoj njenoj rečenici.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter